Διεθνής Έκθεση
   
   

Εκθέτες

Eπιτυχία μας... Οι επισκέπτες μας!
Πέρσι μας επισκέφθηκαν πάνω από 6500 καταγεγραμμένοι:

• Aρχιτέκτονες • Mηχανικοί • Διακοσμητές • Kατασκευαστές • Τεχνικές Εταιρίες
* Μη συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτών επισκεπτών μας

 

 

Η επιτυχία της έκθεσης «Δάπεδο & επένδυση τοίχων» 2010, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες της περασμένης χρονιάς, αποτελεί γεγονός στο εκθεσιακό στερέωμα όχι μόνο λόγω της μεγάλης επαγγελματικής επισκεψιμότητας που κατάφερε να εξασφαλίσει για τους συμμετέχοντες, αλλά και των θετικών συνεργασιών που ακολούθησαν.

 

Παρακολουθώντας την πορεία των κατασκευαστικών/ οικοδομικών εκθέσεων κατά τη χρονιά που πέρασε, οι ανησυχίες μας για την πορεία του κλάδου είναι υπαρκτές. Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και μέχρι να δημιουργηθεί ένα σταθερό κλίμα στη χώρα, η εταιρία μας επεξεργάζεται ήδη εναλλακτικές προτάσεις και συνέργειες εντός και εκτός των συνόρων με σκοπό να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική για σας, μιας και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες όλων μας θα πρέπει να προχωρήσουν με κάθε δυνατό τρόπο !

Η έκθεση «Δάπεδο & επένδυση τοίχων» θα επιστρέψει δυναμικά έχοντας μελετήσει πολύ προσεκτικά όλες τις παραμέτρους ούτως ώστε πέρα από την προσέλευση κοινού και επαγγελματιών να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ακόμη περισσότερες εμπορικές επιτυχίες των συμμετεχόντων.

Σκοπός μας είναι να ενταχθούν στους κόλπους της επόμενης «Δάπεδο & επένδυση τοίχων» όλες οι οικοδομικές εργασίες που σχεδιάζονται ή υλοποιούνται στην αγορά, είτε αφορά νέα κατασκευή είτε ανακαίνιση. Για να επιτευχθεί αυτό απαιτείται η συγκέντρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου, ώστε μαζί να κατευθύνουμε τους επαγγελματίες του χώρου να βρουν τη λύση μέσα από τη συσπειρωμένη, δυναμική και καλά οργανωμένη παρουσία σε μία μόνο έκθεση.

 

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης και τις νέες προτάσεις μας για την προώθηση των πωλήσεών σας.


Γιατί αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε
καλές δουλειές!